Amerikan Kültür
Ankara Amerikan Kültür
Yabancı Dil Kursları

Gizlilik İlkesi ve Kullanım Şartları

GİZLİLİK İLKESİ VE KULLANIM ŞARTLARI

ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR DİL OKULLARI LTD. ŞTİ. (AMERİKANKULTURANKARA), siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet sunmak için paylaştığınız tüm kişisel verilerinizin gizliliği ile başta özel hayatın gizliliği olmak üzere temel hak ve özgürlüklerinizi korumak amacıyla yasal yükümlülüklerini azami özen ve hassasiyet ile yerine getirmek üzere bir takım temel kurallar benimsemiştir. AMERİKANKULTURANKARA bu temel kurallara uygun davranarak müşterilerinin AMERİKANKULTURANKARA’ ya duyduğu haklı güveni korumayı amaçlamaktadır.

Şirketimiz ANKARA AMERİKAN KÜLTÜR DİL OKULLARI LTD. ŞTİ. ve www.amerikankulturankara.com, sitemizde eğitim programlarına başvuru ve kesin kayıt yaptırmış müşterilerinin müşteri yönetim sistemi olan www.kursyazilimi.com portal sayfasında üye-müşteri bilgilerinin gizliliği, korunması, işlenmesi-kullanımı, ticari elektronik iletişimler ve diğer hususlarda aşağıda cari esasları belirtilen Gizlilik Kuralları-Politikası ve Uygulama-Kullanım Şartları geçerlidir.

AMERİKANKULTURANKARA olarak, 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVVK”) uyarınca, Veri Sorumlusu sıfatıyla hazırladığımız işbu “Bilgilendirme Formu” metninde, KVKK’ nda yer alan “Veri Sorumlusunun Aydınlatma Yükümlülüğü” başlıklı 10. ve “İlgili Kişinin Hakları” başlıklı 11. maddesi çerçevesinde; hangi amaçla kişisel verilerinizin işleneceği, işlenen kişisel verilerinizin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, kişisel verilerinizin toplanmasının yöntemi ve hukuki sebebi ve KVKK’ nun 11. maddesinde sayılan kişisel verilerinize ilişkin bilgi talep etme, düzeltme isteme ve diğer haklarınız hakkında bilgiler yer almaktadır.

KVKK kapsamında şirketimiz ile paylaşmış olduğunuz tarafınıza ait her türlü güncel bilgi “Kişisel Veri” olarak kabul edilecek olup, bu veriler mevzuatın öngördüğü şartlara uygun olarak, mümkün olan en güvenli şekilde, hukuki yükümlülüklerin gerektirdiği süreyle, mevzuata, aşağıda belirtilen usul ve esaslara uygun şekilde saklanacaktır.

Siteye erişmekle veya siteyi kullanmakla, aşağıda belirtilen şartlar ve hükümlerle bağlı olmayı kabul etmektesiniz.

Yasal Uyarı

AMERİKANKULTURANKARA, 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu uyarınca yayın yapmaktadır. Bu web sitesindeki hiçbir öge izinsiz veya alıntı gösterilmeden kullanılamaz veya çoğaltılamaz. www.amerikankulturankara.com sitesinden alınan tüm içerikler için bu telif hakları kabul edilmiş sayılır. Aksi durumlarda AMERİKANKULTURANKARA’ nın, art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal hakları saklıdır.

Dış Bağlantılar

www.amerikankulturankara.com sitesi, sayfalarından farklı internet adreslerine bağlantı vermektedir. AMERİKANKULTURANKARA da link verdiği, banner tanıtımını yaptığı sitelerin içeriklerinden veya gizlilik prensiplerinden sorumlu değildir. Burada bahsedilen bağlantı verme işlemi, hukuki olarak “atıfta bulunma” olarak değerlendirilmektedir.

Yorum Formu

Türkiye'nin En Kapsamlı
Dil Öğrenme Platformu

Başta İngilizce’nin yanısıra Fransızca, Almanca, İspanyolca ve Rusça
dillerinde eğitim programlarına katılın!

Hemen Bilgi Al!
 
#
Tamam